{{notificationsDataProvider.length}}

21st Century Skills

I Creaza jobber elevene med fag og ferdigheter ved å produsere tankekart, presentasjoner, tegneserier, filmer og lydproduksjoner, i en faglig kontekst.

Creaza passer for alle elever på alle trinn i alle fag.

Se oppgaver og verktøy

Creaza Premium

- lærermodul

- faglig innhold

- ferdige oppgaver

- profesjonelle elevverktøy

Dette er Creaza

"Årets digitale læremiddel"

Creaza er kåret til "Årets digitale læremiddel" i Sverige i 2015. Vi i Creaza er stolte over å ha blitt tildelt prisen for andre gang. Creaza fikk den gjeve utmerkelsen første gangen i 2013, og ble igjen tildelt prisen på den svenske konferansen "Framtidens läromedel 2015".

Les mer

Nytt innhold

Creaza har lansert nytt og spennende innhold. "Forhistorisk tid" med bakgrunner, karakterer og rekvisitter fra steinalder, bronsealder og jernalder er på plass. Dette innholdet er tett knyttet mot læreplanene for 1. til 4. trinn.

Les mer

 

 

 

Samarbeid i sanntid

Creaza sin Mindomo er ny. Denne er bygget i HTML og er svært mye raskere enn den forrige versjonen. Den er fortsatt veldig enkel å bruke, med en rekke avanserte funksjoner for de som har behov for det. I Mindomo kan flere brukere samarbeide på samme tankekart i sanntid. Mindomo kan også brukes på iPad!

Les mer

Ny Cartoonist-app til iPad!  

Creaza har nettopp lansert en splitter ny app for Cartoonist. Appen har et helt nytt design, bedre ytelse, ny funksjonalitet og er tettere integrert med web-versjonen av Creaza.

Les mer