{{ 'common:closeDescription' | i18next }}
{{notificationsDataProvider.length}}

 

21st Century Skills

Creaza är ett modernt digitalt läromedel där eleverna arbetar med ämnen och samtidigt utvecklar sina kunskaper och förmågor genom att skapa tankekartor, presentationer, tecknade serier, film och ljudproduktioner i en pedagogisk kontext. I Creaza finns en massa kreativa, ämnesmässiga och pedagogiska möjligheter.

Upptäck uppgifter och verktyg

 

Creaza Premium

- lärarmodul

- ämnesinnehåll

- färdiga uppgifter

- professionella elevverktyg

Detta är Creaza

 

"Årets digitala läromedel"

Vi i Creaza är jättestolta över att blivit tilldelade priset “Årets digitala läromedel” för andra gången. Creaza vann denna eftertraktade utmärkelse för första gången år 2013 och blev alltså nu igen tilldelade priset på den svenska konferensen “Framtidens läromedel 2015”.

Läs mer

Tillbaka till forntiden

Creaza har lanserat helt nytt innehåll och nya uppgifter i Cartoonist. Det förhistoriska temat Forntiden med tidsepokerna sten-, brons- och järnålder finns nu tillgängliga. Nu kan eleverna skapa digitala berättelser, presentationer och serier med massor av bakgrunder, figurer och rekvisita från forntiden.

Läs mer

 

 

Nya Mindomo är lanserad

Creaza har nu lanserat en splitter ny version av Mindomo. Den nya versionen är byggd i HTML och är mycket snabbare än gamla Mindomo. Den är fortfarande väldigt enkel att använda men med en rad avancerade funktioner för de som har behov av det! 

Läs mer

Ny Cartoonist-app til iPad!  

Creaza har precis lanserat nya Cartoonist-appen för iPad. Appen har en helt ny design, bättre prestanda, mer funktionalitet och är djupare integrerad med webb-versionen av Creaza.   

Läs mer