{{notificationsDataProvider.length}}

Creative and Playful Learning

Creaza er et digitalt læremiddel der gør det nemt og sjovt for elevene at arbejde med forskellige emner og fag ved at producere mindmaps, tegneserier, præsentationer, film og lydmixer. I Creaza finder man et hav af aktiviteter, opgaver og indhold til at arbejde imod de forenklede Fælles Mål.

Se opgaver og værktøj

Creaza Premium

Creaza Premium består af unikke værktøjer, tusindvis af indholdselementer og hundredvis af opgaver relateret til fag, emner og forenklede Fælles Mål.

Lærer tildeler - elever producerer - lærer vurderer.

Tilskudsberettiget - UNI•Login - Dansk

Dette er Creaza

Bett Awards 2016

Creaza er meget stolte over at være valgt som finalist i den prestigefyldte Bett Awards 2016 i kategorien:

"ICT Tools for Learning, Teaching and Assessment – web based – classroom aids"

Ny Cartoonist app til iPad!

Creaza har netop lanceret en helt ny Cartoonist app. Appen har et helt nyt design, bedre ydeevne, ny funktionalitet og er tæt integreret med web-versionen af Creaza.

Les mer

 

 

Årets digitala läromedel

Creaza er meget stolte over at være valgt som "Årets digitala läromedel" i Sverige. Dette er en meget flot pris at få, når der er nomineringer fra elever og lærere, der avgør vinder af konkurrencen.

 

Mindmapping

Creaza har netop lanceret en helt ny HTML-version af vores mindmapping værktøj, Mindomo. HTML-versionen er langt bedre og meget hurtigere. Det er nemt at bruge, men indeholder også en række komplekse funktioner og funktionalitet. Den vigtigste nye funktion giver brugerne mulighed for at samarbejde i realtid.